تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
352 بازدید
کد خبر : 2585

برگزاری جلسه فوق العاده قرارگاه کنترل بیماری کرونا شهرستان مسجدسلیمان

برگزاری جلسه فوق العاده قرارگاه کنترل بیماری کرونا شهرستان مسجدسلیمان

جلسه فوق العاده قرارگاه کرونادر شهرستان مسجدسلیمان ; برگزار شد

به گزارش  زاگرس خبر  ؛ظهر امروز(یکشنبه)با حضور فرماندار مسجدسلیمان جلسه قرارگاه کنترل بیماری کرونا این شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد‌.

فرماندار مسجدسلیمان در این جلسه گفت:با اعلام ستاد کرونا استان خوزستان کلیه محدودیت ها از ۲۰ آبان تشدید خواهد شد و مشاغل غیرضرور تا ساعت ۱۸ می توانند به فعالیت خود ادامه دهند اما مدارس و مراکز آموزشی همچنان تا ۲۰ آذر ماه تعطیل خواهند بود و این به منزله تعطیلی کادر اداری دانشگاه ها نیست و فقط آموزش حضوری تعطیل خواهد بود.

وی ادامه داد:از چند مدت گذشته تاکنون محدویت های جدی در بحث تعطیلی مشاغل غیرضرور اعمال شد و در این خصوص از صبر و تحمل بازاریان و همچنین همکاری کلیه ادارات همچون شهرداری،صمت،تعزیرات،نیروی انتظامی،سپاه،شبکه بهداشت و درمان،هوانیروز عزیز تشکر میکنم.

پاکدل افزود:مراسمات فاتح خوانی همچنان با محدودیت های جدی برگزار خواهد شد و نصب هرگونه پلاکارد اطلاع رسانی ممنوع است و روزانه توسط شهرداری شهرستان جمع آوری خواهند شد.

رئیس قرارگاه کنترل بیماری کرونا شهرستان مسجدسلیمان در پایان عنوان کرد:چاپ هرگونه بنر مراسمات فاتح خوانی ممنوع است و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد،ادارات مختلف شهرستان نسبت به گندزدایی ادارات خود بصورت مستمر اقدام کنند و فاصله گذاری اجتماعی را مدنظر داشته باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − 11 =