اختلاف خانوادگی علت قتل همسر/ قاتل فراری باکار اطلاعاتی پلیس خود را تسلیم کرد

فرمانده انتظامی مسجدسلیمان از کشف قتل ودستگیری قاتل در مسجدسلیمان خبر داد
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس،سرهنگ “علی حسینی” فرمانده انتظامی مسجدسلیمان در تشریح این خبر گفت: در بامداد روز جاری در پی وقوع یک فقره قتل خانمی درمنزلش بوسیله اسلحه شکاری در یکی از محلات مسجدسلیمان وفرار قاتل از محل جرم، موضوع بصورت ویژه جهت دستگیری قاتل فراری در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی با بیان اینکه یک قبضه اسلحه شکاری که در قتل از آن استفاده شده بود در محل وقوع جرم کشف شد، افزود: با تلاش مستمر کارآگاهان پلیس آگاهی متهم که همسر مقتول بود را شناسایی واقدامات لازم جهت دستگیری فرد مزبور انجام شد، درنهایت قاتل که راهی جز تسلیم شدن نمی بیند خود را به پلیس آگاهی معرفی می کند.
سرهنگ حسینی در ادامه بیان داشت:متهم با هویت(س – م) در مواجهه با مستندات وادله کارآگاهان ضمن اعتراف به قتل همسرش در شهرستان مسجدسلیمان،علت وانگیزه خود را از قتل اختلاف خانوادگی عنوان کرد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰